Ik wil mij voorstellen

Begin 2019 ben ik mijn eigen belastingadviespraktijk gestart. Ik help je graag met vragen over inkomstenbelasting, omzetbelasting en erfbelasting – ook met hele ingewikkelde vragen. Soms zal ik het antwoord paraat hebben, en anders weet ik goed mijn weg te vinden in de wet, in beleidsbesluiten, in de jurisprudentie en de vakliteratuur. Dit uitzoekwerk zo efficiënt mogelijk doen, vind ik een erg leuk facet van mijn vak.

Mijn masterdiploma fiscaal recht (LLM) heb ik behaald aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik extra colleges gevolgd in civiel recht, erfrecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht.

Voor de start van mijn belastingadviespraktijk werkte ik bij een top-30 belastingadvieskantoor. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met aangiften en advies op het terrein van de inkomstenbelasting, de vennootschapsbelasting, de omzetbelasting en de schenk- en erfbelasting. Daar heb ik feeling ontwikkeld voor het fiscale vak en ik heb geleerd om mijn advies aan de cliënt kritisch te beoordelen: ‘Is dit het advies waar de cliënt op zit te wachten’? Ook heb ik veel ervaring met het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen.

Als lid van de Register Belastingadviseurs (RB), dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb, volg ik jaarlijks gespecialiseerde vaktechnische cursussen om mijn vakkennis up-to-date te houden en mij verder te specialiseren. Informatie over de kwaliteitseisen van de RB kun je vinden op: https://www.rb.nl/kwaliteit-van-de-rb.